Home » Diensten » Graffitiverwijdering

Graffitiverwijdering

Graffiti wordt in veel gevallen in verband gebracht met vandalisme. Een groot aantal mensen ergert zich aan de, in hun ogen, verminkingen van de openbare ruimte. Graffitispuiters beschadigen bovendien eigendommen van privépersonen en jagen deze daarmee op kosten om de graffiti te laten verwijderen.
Graffiti wordt ook vaak aangebracht op bouwwerken van de overheid of van andere grote organisaties. Vaak zijn ook verrijdbare zaken het doelwit, zoals treinen en portacabins. Ook straatmeubilair, verdeelkasten van elektriciteitsbedrijven of van kabelbedrijven worden vaak getroffen door graffiti spuiters.
Ongewenste graffiti wordt beschouwd als beschadiging van gebouwen.

DCS is gespecialiseerd in graffitiverwijdering. Graffiti kan op meerdere manieren worden verwijderd, afhankelijk van de soort verf die voor de graffiti is gebruikt, en uiteraard de soort ondergrond waarop de graffiti is aangebracht.
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om na graffitiverwijdering, de te behandelen oppervlakte te voorzien van een anti-graffiti coating. Dit is een bescherminglaag die de aanhechting van eventuele nieuwe graffiti een stuk lastiger maakt en daardoor makkelijker te verwijderen is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor graffitiverwijdering? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook direct contact met ons opnemen via info@devriezecs.nl of via 0031 (0)6-23 49 92 60. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een goed en gedegen advies.