Home » Diensten » Tapijtreiniging

Tapijtreiniging

U ziet het met lede ogen aan. Hier gaat een kopje koffie over de vloer. Daar een glas rode wijn en verderop zit opeens een lelijke vetvlek in het tapijt. Op een gegeven moment ziet uw dure vloerbedekking er niet meer uit! Vervangen dan maar? Nergens voor nodig! U bespaart veel geld als u uw tapijt of vloerkleed professioneel laat reinigen door DCS! Wij doen dit uiteraard graag voor u, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Ons speciale apparatuur werkt volgens de sproei-extractiemethode.

We hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet:
• de machines reinigen diep, tot aan de rug van uw vloerbedekking.
• De allergene stoffen worden verwijdert. Resultaat: een aanzienlijk gezonder binnenklimaat voor u, uw personeel en uw klanten.
• onze reinigingsproducten tasten de impregneer laag van uw vloerbedekking niet aan. Integendeel: ze versterken deze beschermlaag juist!

Zo verlengt u de levensduur van uw tapijt of vloerkleed met vele jaren!

Hoe gaan wij te werk bij kleed- of tapijtreiniging?

Wij gebruiken de methode ‘sproei-extractie’ (ook wel ‘diepstomen’ genoemd). Het water wordt samen met een reinigingsmiddel in het tapijt gesproeid met een krachtige machine. Het soort reinigingsmiddel wordt aangepast aan het type vloerbedekking: voor wol maken we gebruik van een wol veilig middel, voor synthetisch een ander middel en voor zeer vuile tapijten een extra sterk middel. Het water met reinigingsmiddel wordt in het tapijt ‘gemasseerd’ en hierna wordt het vuile water er meteen uitgezogen. Het is de meest grondige en effectieve methode die er bestaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kleed- of tapijtreiniging? Vul geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook direct contact met ons opnemen via info@devriezecs.nl of via 0031 (0)6-23 49 92 60.